Öğretmen Abdullah Lütfü İlkokulu

Telefon : 0 (424) 551 20 78
Belgegeçer : 0 (424) 551 20 78
WEB https://oabdullahlutfu.meb.k12.tr
Adres : MERKEZ MAH. SALİH EFENDI CAD. YUSUF KARABATAK ORTAOKULU NO: 21 İÇ KAPI NO: 2 AĞIN / ELAZIĞ
VİZYON : Çağın şartlarına ayak uydurabilen, kendi haklarını bilen, başkalarının haklarına saygılı, ilgili, istidatlı, maddi ve manevi değerlerle dolu, fikirde hür, düşüncede hür, inançta hür, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, şuurlu bir Türk gençliği yetiştirmektir.
MİSYON : Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında ´başarma azmi´ ve ´geleceği şekillendirme sorumluluğu´ ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 8.30-14.50
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Lojman : Sayısı:6
Servis : YOK
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 85
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Milli Eğitim Bakanlığının göndermiş olduğu 458 adet kaynak kitap okulumuza ulaşmıştır.